Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, şehir merkezindeki cadde ve sokak refüjlerinde yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarına devam ediliyor.

        Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İncili Mahallesi Fatih Caddesi'nde devam eden yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları tamamlandı.

        Daha önce parke düşeme çalışmaları ve yağmur atık suyu alt yapı çalışmaları tamamlanan Fatih Caddesi'nde, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları da tamamlanarak vatandaşların hizmetin sunuldu.

        İlçenin değişik cadde ve sokakları ile kavşak noktalarına, değişik türlerden rengarenk çiçek, bitki ekimi ve çeşitli peyzaj çalışmaları gerçekleştirmeye devam edileceğini belirten Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, vatandaşlardan çiçeklere sahip çıkmalarını istedi.

        Kargın, "Yeşillendirme çalışmaları yaptığımız refüjlerin bulunduğu cadde ve sokaklarımızın altyapısı ve parke döşemelerinin tamamlanmasına özen gösteriyoruz. Çalışma yapılan cadde ve sokaklarımıza yeşillendirmelerin yanında oturma grupları da monte ediyoruz. Yapılan hizmet Emirdağlı'laradır. Biz de bu hizmetlere sahip çıkılmasını, oturma grupları ile çiçeklerin korunmasını istiyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa