Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "Yeni yatırımlar için Başbakanımız başta olmak üzere hükümetimiz ve tüm AK Parti kadroları ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

        Milletvekili Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, dün AK Parti Genel Merkezi'nde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, 37 milletvekilinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildiğini hatırlattı.

        Toplantıda Başbakan Yıldırım'a engelli maaşı kesilen engellilerin aile gelir testinin yeniden engelli lehine değerlendirilmesi talebinde bulunduğunu kaydeden Özçelik, ayrıca Eskişehir-Antalya arası hızlı tren çalışmalarının hızlandırılması talebinde bulunduğunu aktardı.

        Özçelik, Burdur Şeker Fabrikası'nın özelleşmesi kapsamında Burdur Panko Birliğin fabrikayı satın alabilecek güçte olduğunu Başbakan Yıldırım'a söylediğini kaydetti.

        AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik, şunları ifade etti:

        "Burdur Gölü'ne hayat suyu verilmesi için Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine bağlı Eldere Köyü'nden sadece kış aylarında iki ay Burdur Gölü'ne su aktarılmasını talep ettim. Yükseköğretim Kurulunda bekleyen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ne Diş Hekimliği Fakültesi açılmasına destek vermesini, ayrıca etüd ve keşfi tamamlanan Burdur-Ağlasun yolunun 2017 yatırım programına alınması istedim."

        Başbakan Yıldırım'ın aktarılan konular hakkında olumlu yaklaştığını dile getiren Özçelik, "En kısa sürede ilimiz için yapılması gereken çalışmaları yapıp eksiklerimizi tamamlayacağız. Yeni yatırımlar için Başbakanımız başta olmak üzere hükümetimiz ve tüm AK Parti kadroları ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa