Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Pamukkale Üniversitesi ile üniversite yurdunun sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite güvenlik tedbirleri toplantısı, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak başkanlığında gerçekleştirildi.

        Vali Altıparmak, valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

        Gereken bütün tedbirleri aldıklarını ifade eden Altıparmak, "Bu konuda Denizlili vatandaşlarımız, öğrencilerimiz, veliler ve öğretim üyelerimiz müsterih olsunlar. 2016-2017 akademik yılını en huzurlu şekilde geçireceğimize inanıyorum." dedi.

        Terör örgütü faaliyetlerine katılan ve propagandasını yapan öğrencilerin tespit edilerek, haklarında eğitim öğretime engel olmaktan işlem yapılmasının uygun olacağını söyleyen Altıparmak, bu kişilerin yurtta kalıyorlar ise yurtlardan süresiz olarak çıkartılması varsa burs ve kredilerinin de kesilmesi gerektiğini kaydetti.

        İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Okyay Kalkan, slayt eşliğinde katılımcılara yaptığı sunumda Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) 58 bin 795 öğrencinin eğitim gördüğünü bunun 12 bin 487'sinin ilçelerde bulunduğunu bildirdi.

        Kalkan, üniversite yerleşkesinin güvenliğinden sorumlu güvenlik görevli sayısının yeterli olduğunu, Yüksekokul yerleşkelerinde özellikle öğrencisi fazla olan Honaz ve Bekilli'de güvenlik görevlisi sayısının artırılması gerektiğini vurguladı.

        Toplantıya, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Merkezefendi Kaymakamı ve Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Alaeddin Aktaş ile diğer yetkililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa