Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Büyüklerimiz gençleri çok eleştirdiler. 'Gençlerde bilinç eksik, şuur eksik diyorlardı'. 'Bunu nasıl değiştireceğiz' diye düşünüyorduk. 15 Temmuz bize büyük bir aşı yaptı." dedi.

        Ecertaş, 100. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Çankırı Gençlik Kolları Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı'nda, 15 Temmuz'dan sonra birçok şeyin değişmesi gerektiğini söyledi.

        Herkesin kendisine 15 Temmuz'dan sonra nasıl bir değişim geçirdiğini sorması gerektiğini vurgulayan Ecertaş, "15 Temmuz'da bizde neler değişti, bunları konuşmak, tartışmak gerekiyor. 15 Temmuz'dan sonra eksiklerimizi nasıl gidereceğiz, bunlara bakmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

        15 Temmuz darbe girişiminin gençlerde aşı etkisi yapması gerektiğini belirten Ecertaş, şöyle konuştu:

        "O günü aşı gibi değerlendirebiliriz. Büyüklerimiz gençleri çok eleştirdiler. 'Gençlerde bilinç eksik, şuur eksik' diyorlardı. 'Bunu nasıl değiştireceğiz' diye düşünüyorduk. 15 Temmuz gecesi bize büyük bir aşı yaptı. 15 Temmuz gecesi 60 darbesini, 80 darbesini e-muhtırayı hepsini birden yaşadık. O akşam AK Parti'nin gençleri de başka partilerin gençleri de hep beraber sokağa çıktı. Bu saatten sonra hayatımıza devam ederken, nerede olursak olalım işimizi yaparken o gece şehitlerimizi unutmamamız lazım. 15 Temmuz akşamı o aşıyı aldık mı almadık mı diye bu soruyu kendimize sormalıyız."

        Gençlerin işine dört elle sarılması gerektiğini dile getiren Ecertaş, "Bizler AK Parti'nin kurucusu liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek almalıyız. Bizlerin dosdoğru, dimdik olması lazım. Kendi işimizi en doğru şekilde yapmalıyız. Gençlik teşkilatı olarak en fazla biz çalışmalıyız, en az biz uyumalıyız." diye konuştu.

        Programa, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ve çok sayıda partili katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa