Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da babaannesi ile dedesini evlerinde bıçak tehdidiyle rehin alan genç, polis tarafından ikna edildi.

        Alınan bilgiye göre, madde bağımlısı olduğu iddia edilen S.S. (20), merkez Osmangazi ilçesi Çirişhane Mahallesi Karaca Sokağı'nda yaşayan babaannesi R.S. ve dedesi İ.S'nin evine gitti.

        Görüşmek istediği annesi ve babasının şehir dışında olduğunu öğrenince sinirlenen S.S, babaannesi ile dedesini bıçak tehdidiyle rehin aldı.

        Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, binanın giriş kapısını da kilitleyen S.S'yi dışarıdan seslenerek ikna etmeye çalıştı.

        Polisler, evin camlarından bazılarını kıran S.S'yi ikna etmeyi başardı. Daha sonra S.S, kapıyı açarak babaannesi ile dedesinin evden çıkmalarına izin verdi.

        Kendisini eve kilitleyen ve ekiplerin yaklaşık bir saat süren çabalarının ardından elindeki bıçağı atıp polise teslim olan S.S, gözaltına alındı.

        Olay nedeniyle fenalaşan R.S. ve İ.S. ise 112 Acil Servis ekiplerince tedbiren Muradiye Devlet Hastanesine götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa