Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da, 15 Temmuz demokrasi şehitlerinin yakınları Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu ziyaret etti.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Kutlu, darbe girişimini önlemek amacıyla sokağa çıkan ve şehit olan Necati Sayın ile damadı Fazıl Gürs, Engil Tilbaç'ın yakınlarını, kapıda karşılayarak, belediye meclisi toplantı salonunda ağırladı.

        Kutlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 15 Temmuz şehitlerine millet olarak çok şey borçlu olduklarını belirtti.

        Adıyamanlılar olarak şehitlerin emanetine sahip çıkarak hatıralarını hep canlı tutacaklarını kaydeden Kutlu, "Adıyaman’la ilgili önemli kararlar bu salonda alınır. Bundan dolayı kıymetli misafirlerimizi bu salonda ağırlamak istedik. Çünkü biz 15 Temmuz itibariyle Tilbaç, Sayın ve Gürs ailelerini bir Adıyamanlı olarak kabul ediyoruz. Burada istediğiniz zaman gelebilir ve istediğiniz kadar kalabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

        Kutlu, daha sonra misafirlere çeşitli hediyeler takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa