Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Fırtına ve kötü hava koşulları nedeniyle Giresun Adası'nda mahsur kalan 12 kişilik arkeolojik kazı ekibi balıkçı tekneleri tarafından kurtarıldı.

        Kazı ekibi sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Gazanfer İltar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arkeolojik kazı çalışması için adaya giden 12 kişilik ekibin fırtına ve kötü hava koşulları nedeniyle mahsur kaldığını belirtti.

        Bölgede bulunan büyük balıkçı takımlarının çalışmaları sonucu ekibin kurtarıldığını ifade eden İltar, "Fırtına ve kötü hava koşulları nedeniyle küçük balıkçı tekneleri adaya yanaşamadıkları için bölgede bulunan büyük balıkçı takımlarından yardım istedik. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu ekipteki arkadaşlarımızı kurtardık ve sahile sağ salim ulaştırmayı başardık" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa