Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Antalya'da Thomas Cook PLC İcra Kurulu Toplantısı'nda turizmcilerle bir araya geldi.

        Temaslarda bulunmak üzere Antalya'ya gelen Avcı, havalimanında Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ve kamu kurum müdürleri tarafından karşılandı.

        Ardından Manavgat ilçesine geçen Avcı ile beraberindekiler, Kumköy Turizm Bölgesi'nde bir otelde düzenlenen Thomas Cook PLC İcra Kurulu Toplantısı'na katıldı.

        İcra kurulunun akşam yemeğinde, Vali Karaloğlu, Belediye Başkanı Türel, Thomas Cook PLC'nin Yönetim Kurulu Başkanı Frank Meysman, CEO'su Peter Fankhauser ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy ile Kültür ve Turizm Bakanlığından bürokratlar yer aldı.

        Thomas Cook PLC şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Meysman, katılımcılara teşekkür etti.

        Toplantı basına kapalı devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa