Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da 16'ncısı düzenlenen Uluslararası Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası'nın açılış karşılaşmasında Muratbey Uşak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 86-72 yendi.

        Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski milli basketbolcu Cevat Soydaş'ın anısına düzenlenen turnuvanın açılış maçında Muratbey Uşak ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, TOFAŞ Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

        Karşılaşmanın ilk çeyreği, 20-18 İstanbul Büyükşehir Belediyespor üstünlüğüyle geçildi. İkinci çeyrekte rakibine karşı baskıyı arttıran Muratbey Uşak, üst üste bulduğu sayılarla skorda öne geçti ve devreye 39-36 önde gitti.

        İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinde tutan ve aradaki sayı farkını açan Muratbey Uşak, üçüncü çeyreğini 62-50 önde tamamladığı maçtan 86-72 galip ayrıldı.

        Muratbey Uşak'ta Shaquille Mckissic, 24 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da ise Joseph Mc Cauley 20 sayı üretti.

        Günün diğer müsabakasında TOFAŞ, Yunanistan ekibi AEK ile karşı karşıya gelecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa