Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 2'nci hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor - Antalyaspor karşılaşmasında Antalyaspor taraftar grupları arasında çıkan kavgayla ilgili olarak bazı taraftar hakkında polis işlem yaptı.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 26 Ağustos tarihinde Antalya Stadyumunda oynana Aytemiz Alanyaspor ile Antalyaspor karşılaşmasında Antalyaspor taraftar gruplarının bulunduğu tribünde kavga çıktığını ve bu kavgada 1 güvenlik görevlisi ile 3 taraftarın hafif şekilde yaralandığı bilgisi verildi.

        Açıklamada, olayla ilgili H.H, H.K, Ö.G, M.A, M.K, M.Ç.Ö, O.A, B.B, M.M.Ç, H.C.N, M.M.Ç, M.A, T.Ü. ve K.Y hakkında "6222 Sayılı Yasa kapsamında spor alanlarında taşkınlık yapmak ve karşılıklı darp" suçlarından, Y.Y, K.Y, M.C. ve T.Ü isimli 4 kişi hakkında da "Görevli memurlara fiili saldırı, spor alanlarında taşkınlık ve kasten yaralama" suçlarından, Ş.B. isimli bir taraftar hakkında da "Görevli memura hakaret" suçundan adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi.

        Açıklamada ayrıca, bu kapsamda 19 taraftar hakkında "spor müsabakalarına seyirden yasaklama tedbiri"nin uygulandığı belirtildi.

        Spor Toto Süper Lig'inin 3'üncü haftasında Antalyaspor - Atiker Konyaspor karşılaşmasında sosyal medya üzerinden hakaret içerikli paylaşım bulunan M.K. isimli Konyaspor taraftarı hakkında da işlem yapıldığı belirtilen açıklamada aynı karşılaşmanın ardından 14 Antalyaspor taraftar hakkında da "Taraftar otobüslerini taşlanarak mala zarar verme" suçundan adli tahkikat başlatıldığı ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa