Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da 5 yaşındaki zihinsel ve bedensel engelli oğlunu şiddet uygulayarak ve gerekli bakımını yapmayarak "ihmalli davranışla kasten öldürdüğü" iddia edilen annenin 15 yıl hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

        Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık Güzeyde Yılmaz (31) tutuklu bulunduğu Tarsus Kapalı Kadın Cezaevi'nden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

        Mahkeme heyetinin söz verdiği Yılmaz, oğlu Muhammet Mirelay'ın felçli ve astım hastası olduğunu belirterek, çocuğunu evlerine giren başka birinin öldürmüş olabileceğini iddia etti.

        Yılmaz, oğlunu asla dövmediğini ileri sürerek, "Evden çıktığımda Muhammet’e 12 yaşındaki diğer oğlum bakıyordu. Oğlum sinirli olduğu için kardeşlerini dövüyor, bana da saldırıyordu. Süt ve bisküvi almak için markete gidip geldiğimde evin kapısı açıktı, içeri dağınık haldeydi. Evime girenler oğlumu öldürmüş olabilir. Benim oğlumun ölümüyle ilgim yoktur." diye konuştu.

        Mahkeme heyeti, hakkında 15 yıl hapis istenen anne Yılmaz'ın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

        Sarıçam ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'nde 30 Temmuz'da 5 yaşındaki engelli yatağında ölü bulunmuş, çocuğun ölümüyle ilgili annesi Güzeyde Yılmaz tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa