Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü, okul servislerini denetledi̇.

        Zabıta Müdürü Erdem Tetik, çocukların ulaşımda güvenli ve sağlıklı hizmet almaları amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, sürücülerde çalışma ruhsatı ve güzergah izin belgesi, ruhsat ve ehliyet kontrolü, yolcu kapasitesi, temizlik, okul taşıtı ibaresi ve kırmızı ışıklı "Dur" lambasının bulunup bulunmadığının kontrol edildiğini bildirdi.

        Sürücü ve rehber görevlilerine, uyarı ve bilgilendirme yapıldığını bildiren Tetik, "Denetimler kapsamında, trafik güvenliği için aranılan belli şart ve kriterler var. Buradaki amacımız, çocukların ev ile okul arasında daha güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamalarıdır. Şu anda okulların yeni başlamış olması nedeniyle araç sürücülerine var olan eksiklikleri noktasında belli bir süre veriyoruz. Daha sonra bu eksiklikleri tamamlayarak, izin belgesini alıyorlar ve bu izin belgesi ile taşımacılığına devam edecekler." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa