Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Turnuvası'nın üçüncü gününde Tosyalı Toyo Osmaniye, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 85-69 yendi.

        Menderes Spor Salonu'ndaki mücadele, iki takımın karşılıklı basketleriyle başladı. Tosyalı Toyo Osmaniye, maçın ilk 5 dakikasını 11-8 önde geçerken, ilk periyodu Abdullah Gül Üniversitesi 22-17 üstün tamamladı.

        İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Kayseri ekibi, soyunma odasına 11 sayı (45-34) farkla önde gitmeyi başardı.

        Maçın üçüncü periyodunda oyunun kontrolünü yeniden eline alarak, özellikle Gardner ve Grinsven ile sayı üreten Tosyalı Toyo Osmaniye, son çeyreğe 64-60 önde girdi.

        Son periyotta da rakibinin sayı farkını kapatmasına izin vermeyen Osmaniye temsilcisi, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 85-69 mağlup etti.

        Karşılaşmanın en skorer ismi, 30 sayı kaydeden Tosyalı Toyo Osmaniye oyuncusu Rebekah Gardner olurken, Chatilla Grinsven de 22 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa