Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalovaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Zaza Enden, "Süper Lig'e çıkacak bir takım oluşturacağımızı düşünüyorum" dedi.

        Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 7. Grup'ta mücadele edecek Yalovaspor, yeni sezon çalışmalarına başladı. Eski milli basketbolcu Zaza Enden'i takımın başına getiren Yalovaspor, yeni sezonda Süper Lig'i hedefliyor.

        Antrenman sonrasında soruları yanıtlayan Enden, "Hedeflerimiz; 2. Lig'e, ardından 1. Lig'e çıkmak ve sonrasında Süper Lig'de mücadele etmek. Böyle bir planımız var. Başkanımız Hakan Suiçmez'le birlikte bunu konuştuk. Öncelikle 1. Lig'e çıkıp ardından yatırımlara göre Süper Lig'e çıkacak takım oluşturacağımızı düşünüyoruz." dedi.

        Yalova Group Belediyespor'u çalıştıran milli takımdan arkadaşı Orhan Güler'le, Yalova basketbolunu layık olduğu yere getireceklerine inandığını belirten Enden sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Yalovaspor'a yakışan bir takım kurup sahada mücadele etmek ve milli takımlara sporcu yetiştirmek istiyoruz. Yalova halkını mutlu etmek istiyoruz. Tüm şehrin bu takıma sahip çıkıp tribünden takip edeceğine inanıyorum. Bu ilin bir diğer takımı Yalova Group Belediyespor'a da Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde başarılar diliyorum. Yalova Group Belediyespor'u da Orhan Güler çalıştırıyor. Milli takımdan arkadaşım. Aynı ligde olursak, ileride bir gün Yalovaspor ve Yalova Group Belediyespor karşılaştığımızda çok zevkli bir maç olacak. Umarım Yalova basketbolunu beraber layık olduğu yere getiririz."

        Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez de, Türk basketbolunun ender yetiştirdiği sporculardan olan eski milli takım oyuncusu Zaza Enden'le çalışacakları için mutlu olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa