Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, aidat borçlarının faizlerinin affedilmesinin önemli bir gelişme olduğunu belirterek, üyelerden bu düzenlemeden yararlanmalarını istedi.

        Hiçyılmaz, yazılı açıklamasında, aidat borçlarının yeniden yapılandırılmasına imkan veren düzenlemenin üyeleri sevindirdiğini belirterek, TBMM'ye ve hükümete teşekkür etti.

        Hiçyılmaz, "Kayseri Ticaret Odası üyeleri adına bu düzenlemelerde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Aidat borçlarının faizlerinin affedilmesi önemli bir gelişmedir. Aidatlarını ödeyemeyen üyelerimiz bu düzenlemeden mutlaka yararlanmalıdır." ifadelerini kullandı.

        Bazı alacakların yapılandırılmasına ilişkin kanunun yürürlüğe girdiğini hatırlatan Hiçyılmaz, borç yapılandırmasından yararlanmak isteyen oda üyelerinin 31 Ekim 2016 tarihine kadar bir dilekçeyle KTO'ya başvurmaları gerektiğini kaydetti. Yasanın 30 Haziran 2016 tarihinden önceki aidat borçlarını kapsadığını belirten Hiçyılmaz, yasanın yürürlüğe girdiği 19 Ağustos 2016 tarihinden önce kısmen veya tamamen ödenmiş borç asıllarına isabet eden gecikme faizinin silineceğini aktardı.

        Oda üyelerinin bu kapsamdaki borç tutarını en fazla 6 taksitte ödeme imkanı bulunduğunu kaydeden Hiçyılmaz, bazı bankalara ait kredi kartıyla da taksitlendirme yapılabileceğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa