Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Mustafa Uzunlar, son 75 yılın en kurak yılını yaşadıklarını belirterek, su tasarrufunun çok önemli olduğunu söyledi.

        Uzunlar, yaptığı açıklamada, kuraklık nedeniyle yoğun gayret gösterdiklerini belirterek, Kahramanmaraş genelinde 2016 yılında gerçekleşen yağış miktarının yıllık ortalamanın çok altında olduğunu kaydetti.Son 75 yılın en kurak yılını yaşadıklarını belirten Uzunlar, "Bu konuda halkımızın içme suyu sıkıntısı çekmemesi için KASKİ olarak gece gündüz çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Ancak, içme suyu kaynaklarında ciddi anlamda azalmalar meydana gelmektedir. Alınan önlemlerin dışında yapılacak en etkili mücadele su tasarrufudur. Kıymetli halkımızın bu konuya her zamankinden daha fazla önem göstermesine acil ihtiyaç duyulmaktadır. Halkımızın bu konuda göstereceği hassasiyet için şimdiden teşekkür eder ve saygılarımı sunarım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa