Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Artvin'de 2016-2017 eğitim öğretim yılı ve İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

        Şehit Erol İnce İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen törene, Artvin Valisi Ömer Doğanay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Tilki, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, bazı daire amirleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

        Vali Doğanay, burada yaptığı konuşmada, Artvin'de 228 eğitim kurumunda, 2 bin 288 öğretmen ve 26 bin öğrenciyle yeni eğitim ve öğretim yılına başlandığını belirterek, yeni eğitim ve öğretim yılının Artvin’e ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Artvin’de eğitimi geliştirmek amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Kahveci ise, "İlimizde her yönüyle eğitimin niteliğini geliştirmek, hedeflerimizi, ülkemizin eğitim politikalarını, stratejilerini rehber edinerek paydaşlarımızla birlikte tespit etmek ve bu hedeflere ulaşabilmek için düzenlediğimiz eğitim çalıştaylarında alınan kararlarla geleceğimize büyük bir heyecan ve kararlılıkla yön vermeye devam edeceğiz." diye konuştu.

        Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Törende, ortaokula yeni başlayan öğrencilere 8. sınıf öğrencileri tarafından çiçek verildi.

        Tören, Vali Doğanay’ın ders zilini çalmasıyla sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa