Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, federasyonun gelecek ay yapılması planlanan kongresinde aday olduğunu belirterek, "22 Ekim'deki seçime aday olarak gireceğim" dedi.

        Avrupa Yıldız ve Genç Kızlar Boks Şampiyonası için Ordu'ya gelen Gözgeç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başkanlığa aday olmayacağı yönünde söylentilerin olduğunu dile getirerek, "Biz hukuken olamayacak bir şeyi zorlayamayız. Bir başkan adayında aranan şartları taşıyorum. Bugüne kadar iki seçime girdim. Onlarda da hiçbir sıkıntım olmadı. Bunlar tamamen spekülasyon." diye konuştu.

        "Ben şu anda adayım. 22 Ekim'deki seçime de aday olarak gireceğim" diyen Gözgeç, "Bizi bir tek şey engeller. O da bizim siyasi büyüklerimizdir. Gençlik ve Spor Bakanı ya da Başbakanımız bize siz bu seçime girmeyin, durun dediğinde saygıdan öte hiçbir şey olmaz. Böyle bir şey olursa bizim aday olmamız söz konusu değil." şeklinde konuştu.

        Bazı gazetelerde kendisi hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldığını vurgulayan Gözgeç, "Sayın Bakanımızın ağzından çıkmayan bazı haberler yer aldı. Federasyon başkanlarının istifası istendi şeklindeki haberler tamamen asılsızdır. Bu bir iki gazetecinin kendi yorumudur. Bize ulaşan herhangi bir şey yok. Şu anda bizler seçim çalışmalarına start verdik. Türkiye Boks Federasyonunun yapılacak olan seçimlerinde yeniden başkanlığa adayım ve talibim." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa