Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü'nün Akyazı Stadı'na yönelik kombine kart satışlarının devam ettiği ve kartlara taraftarların yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

        Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Akyazı Stadyumu'na yönelik kombine satışlarının devam ettiği belirtilerek, "Trabzon Meydan Parkı'ndaki TS Club TIR'ı, Ziyabey Tesisleri ve Avni Aker Stadyumu'ndaki gişelerden satılan kombinelerimiz ayrıca www.passo.com.tr web adresi üzerinden de alınabiliyor. Dün akşamdan itibaren Forum AVM'deki TS Club bayisinden başlayan satışlara taraftarlarımız yoğun ilgi gösterdi." ifadesine yer verildi.

        Kombine kart satışlarının TS Club'ın Akçaabat, Vakfıkebir, Of ve Araklı bayilerinde de birkaç gün içerisinde başlayacağı, ayrıca ilçelerde gezici kombine ekiplerinin de görev yapacağı ifade edildi.

        Trabzonspor, en uygun kombine kartını (kale arkası) 350 lira, en yükseğini ise (VIP Platinum) 3 yıllığına 30 bin lira olarak satışa sunuyor. Kombine satışlarında, taraftarlara çeşitli indirimlerin yanı sıra yeni sezon forması, passolig kartı gibi hediyeler de sunuluyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa