Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan Ener Köklü, kolon kanseri olan kardeşi Gizem Köklü'nün tedavisi için destek bekliyor.

        Ağabey Köklü (35), gazetecilere yaptığı açıklamada, bir bankanın şubesinde çalışan 26 yaşındaki kardeşinin yaklaşık 2,5 yıl önce kolon kanserine yakalandığını söyledi.

        Kardeşinin Adana ve İstanbul'da tedavi gördüğünü, bu süreçte ince bağırsağında yaralar oluştuğunu belirten Ener Köklü, yaraların ameliyatla temizlendiğini, ancak bununla birlikte rahminin de alındığını kaydetti.

        Rahatsızlığı nedeniyle beslenme sorunları da yaşayan Gizem Köklü'nün 52 kilodan 40 kiloya düştüğünü ifade eden Köklü, kardeşinin tedavisinin İstanbul'da özel bir hastanede sürdüğü bilgisini verdi.

        Sağlık güvencelerinin bulunduğunu vurgulayan ağabey Köklü, "Ancak kardeşimin tedavisinde ısı terapisi alması gerekiyor. Bunu da sağlık güvencemiz karşılamıyor. Gizem'in sağlığına kavuşması için ev ve arabamızı sattık. Gizem'in tedavi masrafları haftalık 3 bin lirayı buluyor. Maalesef bunu karşılamakta güçlük çekiyoruz ve yetkililerden destek bekliyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa