Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi'nin (SGM) temelinin yarın atılacağını bildirdi.

        Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, atılacak temelin ardından derhal çalışmalarımız başlayacağını, içerisinde bir konferans salonu, kafeterya, çocuk oyun odası ve eğitim sınıfları bulunan merkezi Sapanca’ya kısa süre içerisinde hediye edeceklerini belirtti.

        Merkezin 7’den 70’e tüm Sapancalıları bir araya getireceğini ifade eden Toçoğlu, şunları kaydetti:

        "Bilindiği üzere Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi projesini Çayiçi Mahallesi’ndeki bin 500 metrekarelik alana kazandıracağız. 22 Eylül Perşembe günü bu örnek çalışmamızın temelini vatandaşlarımızla atmayı ümit ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizi temel atma törenimize bekliyoruz. İnşallah atılacak temelin ardından derhal çalışmalarımız başlayacak. İçerisinde bir adet konferans salonu, kafeterya, çocuk oyun odası ve eğitim sınıfları bulunan merkezi Sapanca'mıza kısa süre içerisinde hediye edeceğiz. Şimdiden hayırlı olmasını ümit ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa