Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) – Düzce Belediyesi, kanun kapsamında bazı vergilerin affı ve yapılandırılmasına ilişkin çalışmalar hakkında vatandaşları uyardı.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediyeye vergi borcu olan vatandaşlar için Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde bir ofis oluşturulduğu ve bu ofiste borçların yeniden yapılandırılmasını sağlamak amacıyla yardımcı olunduğu bildirildi.

        Türkiye kapsamında alacakların affı ve yeniden yapılandırılmasını öngören çalışma kapsamında belediyelerin de alacaklarında yeniden düzenleme yapılmasına başlandığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma kapsamında vatandaşların belediyeye olan her türlü vergi, su ve benzeri borçlarının yeniden yapılandırılmasına başlandı. Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ofis, başvuruda bulunan tüm vatandaşların belediyeye olan borçlarında yeniden yapılandırma çalışması yapacak. Son başvuru tarihi 2 Ekim olan vergi affı ve yeniden yapılandırma işleminden, talep eden tüm vatandaşlar yararlanabilecek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa