Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda sahasında Sancaktepe Belediyespor'a 1-0 yenilerek kupaya veda eden Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Belki de bu bize bir ders olur. Bir musibet bin nasihatten iyidir. Bundan sonraki maçlarda daha layıkıyla işler yaparız diye düşünüyorum." dedi.

        Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının sürprizlerle dolu olduğunu söyledi.

        Sürprizlerle karşılaşmamak için kazanabilmek adına çok şey yapmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını belirten Kalpar, "Maç içerisinde bunu zaman zaman yaptık. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirseydik bu noktada olmazdık." diye konuştu.

        Kalpar, şartlar ne olursa olsun kendileri gibi takımların bu tür maçları kazanması gerektiğini ifade etti.

        Kazandıkça kazanmanın özelliklerinin daha çok ortaya çıktığını vurgulayan Kalpar, şunları kaydetti:

        "Kazanmanın değerli olduğunu, bu sürprizi yaşamamak adına futbolcularımla konuşmuştuk, maalesef başaramadık. Çok üzüldüm ama sadece bugün için çok üzüldüm. Bu tür maçlar, futbolcuyu yukarıya doğru taşır. Neden, niçin kaybedelim? Kazanmak için performansımızın en iyisini yansıtmamız gerekiyordu. Bu maçı unutup ligdeki oyunumuza daha fazla motive olmak istiyoruz. Belki de bu bize bir ders olur. Bir musibet bin nasihatten iyidir. Bundan sonraki maçlarda daha layıkıyla işler yaparız diye düşünüyorum."

        - Sancaktepe Belediyespor cephesi

        Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Sancaktepe Belediyespor'un yardımcı antrenörü Yakup Kalafat ise kendileri için güzel bir maç olduğunu dile getirdi.

        Oyuncularının sahaya istediklerini yansıttığını anlatan Kalafat, şöyle konuştu:

        "Ligde de iyi gidiyoruz. Türkiye Kupası'nda böyle bir takımı elediğimiz için ligde oyuncularımız daha da motivasyon sahibi olacaktır. Ziraat Türkiye Kupası bir vitrin. Bir imaj oluşturuyorsunuz, Süper Lig takımını eliyorsunuz ve biz de bunu başardık. Buna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum."

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa