Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Güreş Yıldızlar Dünya Şampiyonasında ikinci olan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü sporcusu Nail Seyyar ile makamında görüştü.

        Gürcistan'da yapılan ve 50 ülkenin katıldığı Güreş Yıldızlar Dünya Şampiyonası'nda 85 kiloda dünya ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi olan Nail Seyyar ile Büyükşehir Belediyesi Güreş Koordinatörü Mustafa Kemal Karaboğa verdiği destekten dolayı Türel'e teşekkür etti.

        Milli güreşçinin yakaladığı başarıyla iftihar ettiğini belirten Türel, "Nail'in maçını takip ettim. Hintli rakibi ile baş başa bir mücadele yaptı ama finale gelene kadar da yorucu maçlar çıkardı. Sporcumuzun elde ettiği bu başarı ile iftihar ediyoruz. Milli sporcumuz son yıllarda ulusal ve uluslararası organizasyonlarda büyük başarılara imza attı ve bizleri gururlandırdı." ifadelerini kullandı.

        Güreş Yıldızlar Dünya Şampiyonası'na katılan milli takımda en yüksek dereceyi alan ve final oynayan tek sporcunun Seyyar olduğuna dikkat çeken Türel, şu bilgileri aktardı:

        "Ata sporumuza büyük önem veriyoruz, özellikle alt yapıya en iyi imkanları sağlayacak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz Nail Seyyar gibi Türk sporuna hizmet edecek sporcularımızı yetiştirmek. Tüm imkanlarımız ile sporcularımıza gereken desteği veriyoruz ve arkalarındayız. Seneye gerçekleşecek dünya şampiyonasında da milli sporcumuzdan şampiyonluk bekliyoruz."

        Türel, başarılı sporcuya altın taktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa