Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'de hayırsever iş adamının annesi adına yaptıracağı okul için protokol imzalandı.

        Hayırsever iş adamı Ender Yörükoğlu'nun Merkezefendi ilçesinde annesi adına yaptıracağı Ülker Yörükoğlu Bilim Sanat Merkezi için valilik toplantı salonunda imza töreni düzenlendi.

        Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, törende yaptığı konuşmada, bilim sanat merkezinin bölgede ciddi bir ihtiyacı gidereceğini belirtti.

        Bilim sanat merkezlerinin son dönemde özellikle gençlerimiz için ciddi bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Altıparmak, şöyle konuştu:

        "Onların kabiliyetlerinin geliştirilmesi ile birlikte baskın olan yeteneklerinin ön plana çıkarılmasının sağlanması açısından fevkalade önemli eğitim kurumlarımız. Bu ihtiyacın giderilmesinde başta Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Tekrar Ender Bey'e, eşi Zeliha Hanımefendi'ye de teşekkür ediyoruz. İnşallah bu güzel olay yeni yatırımların, yeni bağışların, yeni hayırseverliklerin bir öncüsü bir vesilesi olur ve 'Ben de bir okul yaptırayım mı? Ben de bir hayırda bulunayım mı?' diye düşünen, tereddüt geçiren bütün Denizlililere de örnek olur, heyecan katmış olur."

        Vali Altıparmak, bugünkü protokolle göreve başladıkları iki ay içerisinde imzaladıkları hayırsever protokolünün 6'ya ulaştığını kaydetti.

        Servergazi Mahallesi'nde yaptırılacak Ülker Yörükoğlu Bilim Sanat Merkezi, bodrum+zemin+2 kattan oluşacak. İçinde 6 derslik ve 3 laboratuvarın bulunacağı merkez, 1 milyon 500 bine mal olacak ve hayırsever 800 bin lira katkıda bulunacak.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa