Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Merzifon Belediyesi bünyesinde vatandaşların desteğiyle hizmet veren Şefkat Çarşısı'nda oluşturulan kırtasiye seti, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına hediye edildi.

        Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte bütün öğrencilere başarılar diledi.

        "Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemizdeki evlatlarımızın daha mutlu bir şekilde okula gitmeleri için karınca kararınca destek olmaya çalışıyoruz." diyen Kargı, şunları dile getirdi:

        "İki yüz öğrencimize bu çerçevede kırtasiye yardımında bulunduk. Bu noktada esnaflarımızı da mağdur etmemek için çaba sarf ediyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa