Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da sevgilisi olan kadının eşini öldürdüğü iddia edilen sanık için müebbet hapis cezası istendi.

        Adana 9. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Cuma Poyraz, tutuksuz yargılanan maktul Eyüp İpek'in eşi Şeyha İpek ve babası Alaattin Öz ile maktulün yakınları ve tarafların avukatları katıldı.

        Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını veren savcı, Poyraz’ın "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını, diğer sanıklar Şeyha İpek ve babası Alaattin Öz’ün ise delil yetersizliğinden beraatlerine karar verilmesini istedi.

        Sanık Poyraz savunmasında, Şeyha İpek ile yaklaşık 3 yıldır ilişkilerinin olduğunu ileri sürerek "Şeyha'nın zaman zaman eşini ortadan kaldırmam yönünde beyanları oluyordu. Olaydan bir gün önce Şeyha, eşinin beni öldüreceğini söyledi. Beni öldürmeye geliyordu. Alkollüydüm ne yaptığımı bilmiyorum.” ifadesini kullandı.

        Şeyha İpek de sanıkla ilişkisinin doğru olduğunu ancak eşini öldürmesi konusunda konuşmadıklarını ileri sürdü.

        Eyüp İpek’in annesi Halime ve babası Yahya ise sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

        Mahkeme heyeti, Cuma Poyraz’ın tutukluluğunun devamına karar verirken duruşmayı erteledi.

        Bursa'da aşçı olarak çalışan iki çocuk babası Eyüp İpek, eşinin Cuma Poyraz ile ilişkisi olduğunu öğrenince, 1 Ağustos'ta Adana'ya gelmiş, kayınpederinin Dağlıoğlu Mahallesi'ndeki evine giderken bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayla ilgili Poyraz'ın yanı sıra onu azmettirdiği ileri sürülen maktulün eşi ve kayınpederi gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa