Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 bin 100 metre uzunluğunda yeni yol açılıyor.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesince kent içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeler hayata geçirilmeye devam ediliyor.

        Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Ercan Turan, ilin her metrekaresine gerekli hizmetleri götürdüklerini belirterek, yeni açılacak yolun kent merkezimizdeki ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olduğunu kaydetti.

        Turan, "Malatya Şeker Fabrikası arkasında Ergenekon Köprüsü'nden başlayarak hava lojmanları önüne kadar 2 bin 100 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde yeni bir hat açıyoruz. Bu hat Malatya Devlet Hastanesi ve Yeni Kapalı Spor Salonu'na ulaşımı kolaylaştıracak. Çevre Yolu trafiğinin rahatlamasını sağlayacak. Planlanan projeyi etap etap yapacağız. Amacımız birinci etabı kış aylarında bitirmek. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa