Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, tam donanımlı ve modern şekilde yapılan yeni gasilhanenin hizmet vermeye başladığını belirtti.

        Belediye Başkanı Talu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçenin acil ihtiyaçlarının çözüme kavuşturulması amacıyla başlattıkları çalışmalar kapsamında yeni gasilhanenin şehir mezarlığındaki binasında açıldığını ifade etti.

        Tam donanımlı ve modern şekilde yapılan gasilhanenin halkın hizmetine sunulduğunu dile getiren Talu, şunları kaydetti:

        "Gasilhanenin içinde aynı anda 6 cenazenin bekletilebileceği soğuk hava morgu da yer alıyor. Günün 24 saati hizmet verecek gasilhane hizmetlerinden herhangi bir ücret alınmayacak. 1 adet açık 1 adet kapalı olmak üzere 2 adet cenaze aracımız din görevlisi ile birlikte hizmete hazır vaziyettedir. Mezarlıklarımızda devamlı görevli bulundurularak bakımları yapılmakta ve güvenlik sağlanmaktadır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa