Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un teknik direktörü İsmail Tekin, bu sezon şampiyonluğa oynayacaklarını söyledi.

        Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 25 Temmuz'dan buyana yoğun bir çalışma dönemi içerisinde olduklarını belirterek, yaklaşık 8 haftadır yeni sezona hazırlandıklarını ifade etti.

        Sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını aktaran Tekin, "Hazırlıklarımıza Malatya'da başladık. Daha sonra ikinci etap kamp çalışmalarını Nevşehir'de gerçekleştirdik. Yaklaşık 8 haftadır yeni sezona hazırlanıyoruz. İki ayda normal çalışma süresini bitirdik. Şu anda normal lig maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz." diye konuştu.

        Tekin, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 6 hazırlık karşılaşması oynadıklarını, bunların 5'ini kazandıklarını anımsatarak, "Bu sezon şampiyonluğa oynayacağız. Grup'ta geçen senelerden de iyi takımlar var. Önemli transferler yaptılar. Bu anlamda gruptaki maçlar hareketli ve heyecanlı geçecek. Ama sonucunda şampiyonluk için herkesin ne kadar çok şansı varsa, bizim her takımdan daha fazla şansımız var." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa