Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde apartman dairesinde gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada bir kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Kavaklık Mahallesi Ulus Sokağı'nda 3 katlı apartmanın zemin katında Serdal Kartal'a ait dairede, gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi.

        Patlamanın basıncıyla dairenin duvarları çökerken, cam ve çerçeve kırıkları ile bazı eşyalar bahçeye savruldu, evde yangın çıktı.

        İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve doğalgaz ekipleri sevk edildi.

        Patlamada yaralanan ikinci el eşya satışı yapan ev sahibi Kartal, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 katlı binanın zemin katında gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldiğini söyledi.

        Kısa sürede 3 araç ve 16 personelle olay yerine ulaştıklarını belirten Ateş, "Binadan bir yaralı çıkmış vaziyetteydi, yaralıyı sağlık ekiplerine teslim ettik, yangını söndürdük. Çevre binalarda ve bir araçta ise hasar var. Binalar tamamen boşaltıldı. İlk tespit ise içerideki yoğun gazın ardından sıkışma sonucu oluşan bir patlama." diye konuştu.

        Aracında maddi hasar meydana gelen Emir Arap ise oldukça şiddetli bir patlama gerçekleştiğini dile getirdi. Arap, "Bir anda oldu, büyük bir patlamaydı, cana gelmesin de mala gelsin" ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa