Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığınca mısır ve pamuğun makineli ve elle toplama ücretleri açıklandı.

        Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Şanlıurfa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda il sınırları içerisinde nakliye dahil pamuğun makineli hasadının dönüm fiyatı balyasız 100 lira, balyalıysa 105 lira oldu.

        Elle hasat ücreti kilogram başına pamuğun randımanına göre değişecek. Buna göre 39-40 randıman 39 kuruş, 37-38 randıman 34 kuruş ve 35-36 randıman 32 kuruş olarak belirlendi.

        Mısır biçim fiyatıysa dönüm başına çırçırlı 20 lira, çırçırsız 19 oldu.

        Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, çiftçilere ve tarım işçilerine kazançlı bir sezon dileğinde bulunarak, "Şanlıurfa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ile yapılan toplantı sonucu pamuk toplama ve mısır biçim ücretlerini belirledik. Tarım çalışanlarına ve sektörde emek veren herkese hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa