Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Emet ilçesinde, jandarma ekipleri Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelilerinin gömdüğü iddia edilen silahları ve paraları bulmak için kazı çalışması yaptı.

        Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, Samsun'da aranan 5 kişinin Dereli kaplıcalarındaki bir apart otelde kaldığı ihbarını alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, söz konusu adrese operasyon düzenledi.

        Operasyonda, zanlıların kaldıkları odada yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu.

        Zanlıların otelin yakınındaki ormanlık alana silah ve para gömdükleri iddiaları üzerine, iş makineleriyle bölgede kazı çalışmaları yapıldı.

        Kazıda herhangi bir bulguya rastlanmazken, FETÖ şüphelisi 5 kişi gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Emet İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa