Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel, hedeflerine emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

        Solakel, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, lige iyi başladıklarını ve sezonu en iyi şekilde tamamlamak istediklerini belirtti.

        Sezonun ilk iki haftasında önemli galibiyetler aldıklarını dile getiren Solakel, "Bundan sonra maçlar daha da zorlaşacak. Takımlar yavaş yavaş kendilerini bulmaya çalışıyorlar. Biz fikstür avantajını iyi değerlendirdik." diye konuştu.

        Takım olma yolunda ilerlediklerini dile getiren Solakel, şöyle devam etti:

        "Her hafta üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz. Takım olarak iyi yoldayız. Bu iyi gidişatın üzerine koyacak potansiyele sahibiz. Bu maçlarda da bunu göstermeye devam edeceğiz. Bu skorları almaya devam edersek, öz güvenimiz de yerine gelecek ve hedefe doğru ilerleyeceğiz."

        Denizlisporla deplasmanda zorlu bir maç oynayacaklarını anımsatan Solakel, "Rakibimiz iyi transfer yaptı. Geçen sezonki takımdan daha diri ve dirençli bir görüntüleri var. Hem bizim hem de onlar için zor bir maç olacak. O gün iyi olan, iyi mücadele eden, dirençli olan takım kazanacak. İnşallah bu biz olacağız. Çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz." ifadelerini kullandı.

        - Hazırlıklar sürüyor

        Sarı-siyahlılar, TFF 1. Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına devam etti.

        Teknik direktörü İrfan Buz yönetimindeki antrenmana hafif tempolu koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra topla çalışma yaptı. İdman sırasında kaleci Vedat Kapurtu sakatlandı. Antrenman sahasında ilk müdahalesi yapılan Vedat, özel bir araçla hastaneye kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa