Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Siverek Ticaret ve Sanayi Odasınca, mali müşavirlere yönelik seminer düzenlendi.

        Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun" hakkında katılımcılara bilgi verildi.

        Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Serhat Ayaydın, yaptığı açıklamada, söz konusu kanunun vergi dairesi, belediyeler başta olmak üzere çeşitli kamu kurumlarına önemli avantajlar sağladığını söyledi.

        Seminerin verimli geçtiğini belirten Ayaydın " Ticaret ve Sanayi Odası olarak, belediyemiz, vergi dairemiz, sosyal güvenlik müdürlüğümüz iş birliğinde ilgili tarafları bir araya getirerek, üyelerimizi mevzuat değişiklikleri konusunda bilgilendirmek maksadıyla bu toplantıyı düzenledik." dedi.

        - Zabıta Haftası etkinlikleri

        Siverek Belediyesi, Zabıta Teşkilatının 190. yılı etkinlikleri kapsamında program düzenledi.

        Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekte zabıta müdürlüğünün çalışanları bir araya geldi.

        Belediye Başkanı Resul Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, özverili çalışmalarından dolayı zabıta ekiplerine teşekkür etti.

        Siverek'in son yıllarda her alanda geliştiğine dikkat çeken Yılmaz, "İlçemizde son zamanlarda kentin her alanında yapılan çalışmalarda gecesini gündüzüne katan zabıta ekiplerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Biz bir ekibiz birbirimize destek olmak ve halkın sağlığını göz ardı etmeden çalışmalara devam etmeliyiz, ekip içinde herkes halkın hizmetkarıdır bu algıyı benimseyerek başarılı çalışmalara imza atan zabıta ekiplerimizi tebrik eder günlerini kutlarım." dedi.

        Yemeğin ardından Belediye Başkanı Resul Yılmaz zabıtalarla hatıra fotoğrafı çekti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa