Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Fahad El Fehaid, Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u ziyaret etti.

        Fehaid, beraberinde yatırımcı iş adamlarıyla birlikte Vali Yavuz'u ziyaretinde, bölgede yapmayı düşündükleri çalışmalara değindi.

        Mensubu olduğu turizm örgütü başkanlığının 22 Arap ülkesini kapsadığını ifade eden Fehaid, "20 arap iş adamı bir araya gelerek Trabzon'da büyük bir yatırım yapmak istiyor." dedi.

        Fehaid, ayrıca kardeş şehir protokolü, Türk-Arap Turizm Zirvesi'nin yapılması, Trabzon'a temsilcilik açılması ve Türk-Arap ortak çalışma grubunun oluşturulması gibi konuları hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

        Vali Yavuz ise Arap Turizm Örgütü yöneticilerinin şehri ziyaretinin önemli olduğuna değinerek, Arap sermaye sahibi iş adamları ile iş birliğine açık olduklarını vurguladı.

        Trabzon’un yaz ve kış mevsimlerinde de bir cazibe merkezi konumunda olduğunu kaydeden Vali Yavuz, Arap turistlerin görüşlerine ve taleplerine dikkat ettiklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa