Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçında, kendi oyunlarını sahaya yansıtarak, istedikleri sonucu alacaklarını söyledi.

        Tudor, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige ara verildiğini hatırlatarak, Beşiktaş maçı hazırlıklarına günde çift antrenmanla devam ettiklerini belirtti.

        Giresunspor ile dün hazırlık maçı yaptıklarını ve takımın günü izinli geçirdiğini kaydeden Tudor, "Yarın hazırlıklara yeniden başlayacağız. Beşiktaş, ligin güçlü ekiplerinin başında geliyor. Bizim için kolay bir maç olmayacak ancak ekibime güveniyorum." diye konuştu.

        "Yeni kurulan bir ekibiz ve bize zaman lazım." diyen Tudor, "Her geçen hafta daha iyi olacak. Sahaya kendi oyunumuzu yansıtırsak, istediğimiz sonuçları alacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa