Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yaz spor okullarına bu yıl 12 bin kişi devam etti.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 20 Haziran'da başlayan yaz spor okullarının 2016 sezonu, düzenlenen törenle sona erdi.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, hangi branşta olursa olsun çocuklara ve gençlere spor yapma tavsiyesinde bulundu.

        Belediye olarak gençliğe çok önem verdiklerini ifade eden Zolan, şunları söyledi:

        "Gençliği olmayanın geleceği olmaz ama sadece gençlik yeterli değildir. Gençliğimiz donanımlı ve özgüvenli olmalı, spor yapmalı. Aynı zamanda ilimle, irfanla uğraşmalı, derslerinde başarılı olmalı. Bizler sağlıklı bir nesil, vatanına bayrağına sahip çıkan gençler arzu ediyoruz. Sporda ekip ruhu, arkadaşlık, dayanışma, yardımlaşma, galibiyet, mağlubiyet vardır. Hayatta da başarı ve başarısızlık vardır. Mağlubiyetten sonra ayağa kalkmayı öğrenmek gerekiyor. Onu da spor yaparak öğreneceğiz. Spor disiplindir, kuralların olduğu yerdir. Bu noktada hayatın aynısıdır. Ben sizleri tebrik ediyorum. İnşallah gelecekte daha da başarılı ve bizlerden daha iyi olacaksınız."

        Basketbol ve voleybol kursuna katılan sporcuların kısa bir gösteri sunduğu törene, Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, eğitmenler, kursiyerler ve aileleri katıldı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2011 yılından beri sürdürdüğü yaz spor okullarından bu yıl yaklaşık 12 bin kişinin faydalandığı, yaz ve kış olmak üzere iki dönem halinde yapılan kurslara 5 yılda 80 bin kişinin devam ettiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa