Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, Ülkü Ocakları Başkanı Fuat Şahinkaya ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

        Kamber ve beraberindekiler, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Üstçavuş Hakan Baçık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Fahrettin Geçgel'i ziyaret ederek, sohbet etti.

        Şehitlerden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Kamber, "Güvenlik güçlerimize teröristler tarafından yapılan haince saldırıları şiddetle kınıyoruz. Teröristler yaptıklarının cezasını mutlaka çekecektir. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Çünkü devletimiz güçlü bir devlet. Kalleşçe pusular kurarak güvenlik güçlerimize saldırıda bulunan teröristlerin üstesinden gelinecektir. Bizler gece başımızı rahatça yastığa koyuyorsak bunu güvenlik güçlerimize borçluyuz. Her zaman güvenlik güçlerimizin destekçisiyiz." ifadelerini kullandı.

        Baçık ve Geçgel de ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa