Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, Yozgat'ta inşaatı devam eden şehir hastanesinde incelemede bulundu.

        Cihan, incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin, kentteki en büyük yatırımlardan olduğunu söyledi.

        Gelecek yıl teslim edilmesi gereken hastaneyi daha erken hizmete açabilmek için tüm yetkililerin canla başla çalıştığına dikkati çeken Cihan, ''Heyetimiz, belli aralıklarla gelip, kontrolleri sağlıyor. Ben de yapılan çalışmaları yerinde görmek istedim. Hastanemiz fiziki ve genel durumu bakımından son derece modern teknolojik cihazlarla donatılacak. Tedavi için gelen vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunulacak.'' dedi.

        Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. İsmail Kurca da inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, tesisi en kısa sürede hizmete açacaklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa