Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Yağcı, mesajında, Bilecik'in, Osmanlı Devleti'nin kuruluş toprakları olduğu gibi kurtuluş mücadelesinde de tarihe adını altın harflerle yazdıracak kahramanlıklara şahit topraklar olduğunu kaydetti.

        Yağcı, mesajında şunları kaydetti:

        "Öyle ki şanlı tarihimizin her bir sayfası, ayrı ayrı kahramanlık, zafer ve eşsiz müjdelerle geleceğimize ışık tutmaktadır. Aziz milletimiz ve eşsiz kahramanlarımızın, karşısındaki güç ne olursa olsun hiçbir zaman bu vatandan vazgeçilmeyeceğini ve şanlı bayrağımızın göklerden inmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya ispat etmiştir. Tarihin birçok döneminde olduğu gibi günümüzde de vatanımız üzerinde oynanan hain oyunlar ve gerçekleştirilen şer faaliyetlere karşı Türk milletinin kahraman askeri ve polisiyle bu vatanı en iyi şekilde koruyacağına olan inancımla Bilecik'imizin düşman işgalinden kurtuluşunu kutluyorum. Bilecik'imizde bu destansı mücadelenin haklı gururunu yaşadığımız bu günde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere huzurunda tüm şehit ve gazilerimizi, Kurtuluş Savaşımızın eşsiz kahramanlarını rahmet ve minnet duygularıyla anıyorum. Bilecik'imizde bu destansı mücadelenin haklı gururunu yaşadığımız bugünde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere huzurunda tüm şehit ve gazilerimizi, Kurtuluş Savaşımızın eşsiz kahramanlarını rahmet ve minnet duygularıyla anıyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa