Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye'nin içinden geçtiği zorlu dönemde, ticarette yaşanan tıkanıklıkları aşmak için her türlü gayreti gösterdiklerini, sanayicilerden, esnaftan ve toplumun çeşitli kesimlerinden gelen taleplerin çözümü doğrultusunda girişimlerde bulunduklarını söyledi.

        Tin, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanlığına seçilen Hüseyin Memişoğlu'nu makamında ziyaret ederek, görevinin hayırlı olmasını diledi.

        Hükümetlerinin ticaretin gücünü daha da artırmak adına önemli kararlar aldığını ve uygulamaya geçirdiğini ifade eden Tin, şunları söyledi:

        "Esnafımızın, sanayicilerimizin, işadamlarımızın ve tüccarlarımızın devletle hükümetle gerçekleştirilecek istişarelerinde hep birlikte oluyoruz. Ülkemizin geçtiği bu zorlu dönemde ticarette yaşanan tıkanıklıkları aşmak için her türlü gayreti gösteriyoruz, sanayicilerimizden, esnafımızdan ve toplumun çeşitli kesimlerinden gelen taleplerin çözümü doğrultusunda girişimlerde bulunuyoruz. Toplumun beklentilerine cevaplar üretiyor, varlık barışı, borçların yapılandırılması gibi kolaylıklar sağlıyoruz. Esnafımızın ve tüccarlarımızın tahsilat problemi yaşaması dolayısıyla en çok şikayet ettiği Çek Kanunu ile ilgili beklentilere cevap olacak nitelikle gerekli yasal düzenlemeleri yaptık. Bizler toplumun taleplerine karşılamaya her zaman açığız. Artık toplumun beklentilere kulak tıkayan bir anlayış yok."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa