Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Düzce Belediyesi Meclis üyeleri, Milli Savunma Bakanı Müsteşarlığına atanan Düzce Valisi Ali Fidan'ın yerine vekaleten atanan Merkez Valisi Mustafa Taşkesen'i ziyaret etti.

        Valilik makamında gerçekleşen kabulde konuşan Taşkesen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Hep birlikte Düzce'ye hizmet için işlere başlamamız gerekiyor. Bu anlamda Düzce Belediyesi önemli bir kilometre taşını oluşturuyor. Bundan sonraki çalışmalarınızda da canı gönülden başarılar diliyorum ve destekliyorum. Çünkü artık hepimizin önceliği Düzce'nin geleceğidir." diye konuştu.

        Belediye Başkanı Keleş ise Taşkesen'in görevinin hayırlı olmasını dileyerek, "Düzce'nin sizden beklentisi çok büyük. Ankara'da etkili olan bürokrasi ilişkilerinizi Düzce için kullanacağınızdan hiç şüphemiz yok. Siz Düzce adına kazanılmış büyük bir şanssınız. Diğer en önemli temennimiz de tabii ki uzun yıllar bu şehre hizmet etmeniz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa