Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Harran Üniversitesi (HRÜ) Müzik Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı başladı.

        HRÜ'den yapılan açıklamaya göre, Osmanbey Yerleşkesi Fen Edebiyat Fakültesi Salonu'nda başlayan ve cuma gününe kadar sürecek Müzik Öğretmenliği sınavına toplam 173 öğrenci müracaat etti.

        Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, üniversite ailesine katılmaya hak kazanan genç yeteneklerin, hocaların yardımıyla geleceğe emin adımlarla yürüyeceklerini belirtti.

        Sınavların tamamının kayıt altına alındığını ifade eden Taşaltın, "Şimdiden sınavlarda başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Sınava giren tüm adayların puan hesaplamalarının şeffaf olarak yapılmasını sağlıyoruz. Sınavlarda hak edenin kazanması ve öğrencilerimizin rahat olması için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz." ifadelerini kullandı.

        Gurbet Yıldız adlı öğrenci ise hak edenin kazanmasını temenni ederek, bütün öğrencilere başarılar diledi.

        Ayrıca açıklamada, özel yetenek sınavları kapsamında yarın Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu sınavı, çarşamba ise Resim-İş Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavı, cuma günü de konservatuar sınavlarının başlayacağı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa