Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Cemal Caymaz Mahallesi'nde başlatılan yol genişletme ve asfalt serme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

        Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak vatandaşların mağduriyetini en aza indirerek çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

        Çalışmaların hızlı bir şekilde yapıldığını ifade eden Aksoy, "Ekiplerimiz var güçleriyle çalışmalarını sürdürüyor. Burası bilindiği üzere ağır vasıtaların da kullandığı bir güzergah. Burada kavşak çalışmalarını bir süre bekletmiştik. Şimdi hem tek yön, çift yön uygulamalarıyla hem de ağır tonajlı araçların geçiş yapacakları alt yapı çalışmalarına devam etmekteyiz. Bununla birlikte yolun yağmur suyu sistemleri, alt yapı çalışmaları, elektrik, aydınlatma, doğalgaz sistemlerinin de tamamı bitirildikten sonra başladık. Yine bu çalışmaları buradaki vatandaşlarımızın da fikirlerini alarak gerçekleştirmekteyiz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa