Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bartın İl Müdürü Abdurrahman Usta, doğal afette iş yerleri zarar gören işletmecilere kurumları tarafından,100 bin lira kredi verileceğini bildirdi.Usta, yaptığı yazılı açıklamada, kredinin Acil Destek Kredisi adına altında verileceğini belirtti.

        Ağustos ayı içerisinde Kurucaşile ilçesinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen imalatçı işletmelerin bu krediden faydalanacağını ifade eden Usta, şu bilgileri verdi: "Sel, su baskını, zelzele, büyük kuraklık, anormal şiddette fırtına gibi doğal afetler, genel grev, yangın, halk hareketleri, terör gibi durumlardan etkilenen ve bu durumu ilgili resmi makamlardan belgeleyen, KOSGEB Veri Tabanı’na kaydı onaylı, imalat sanayisinde faaliyette bulunan işletmelerin 100 bin liraya kadar krediyi protokol kapsamında anlaşmalı bankalardan çekebilecekler. Kredinin 25 bin liraya kadar olan faizinin tamamını kurumumuz karşılayacaktır. Kredinin ödemesi bir yıl sonra başlayacak. 36 ay vadeli olarak kredinin geri ödemesi yapılacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa