Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA) - Aksaray'da, "Direnişten Dirilişe" temalı bisiklet turu, 15 Temmuz şehitleri anısına gerçekleştirildi.

        Aksaray Kültür İlim ve Fikir Derneği (AKİFDER) ve ASIM Gençlik ve Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, yaklaşık 20 bisikletçi, Cumhuriyet Mahallesi'nden başlayarak Acıgöl beldesine gelerek 25 kilometrelik yolda pedal çevirdi.

        ASIM Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Tamer Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinliği 15 Temmuz'da şehit olanların anısına yaptıklarını söyledi.

        Dernek üyelerinin katılımıyla etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade eden Öztürk, "15 Temmuz gecesinde FETÖ'nün ülkemizde yapmaya çalıştığı darbe girişimi sonucunda birçok şehit verdik. Ancak vatan, millet, din aşkı ile sokağa çıkan ve darbe girişimine bedenleriyle dur diyen milletimiz buna izin vermedi. 15 Temmuz'daki şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Allah onlardan razı olsun. Eğer bu dik duruş ve direniş olmasaydı, güzel vatanımızda bu faaliyetleri yapamayacaktık." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa