Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şube Başkanı ve Muğla Basın İlan Kurumu Müdürü Mehmet Ali Köseoğlu'nun "Dört Mevsim Dört Yaprak" adlı kitabı çıktı.

        "Dört Mevsim Dört Yaprak" kitabı, hem çocuklar, hem de şiir severler için farklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

        Samanyolu Gezisi, Resimdeki Kuş, Dünya Bu Yüzden Dönüyor gibi şiirlerin bulunduğu kitapla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Köseoğlu, kitaptaki şiirlerle insanları hem gülümsetmek, hem de düşündürmek istediğini anlatarak, "Kitap çocuklarımızda, hatta büyüklerde okuma sevinci ve isteği uyandırabilirse güzel olur. Aslında çocukların bu şiirleri daha iyi anlayacağını ve her şiirin ardından saçtıkları gülücüklerle bana ve dünyaya olumlu mesaj göndereceklerini düşünüyorum. Belki büyükler, hayattaki incelikleri teğet geçtikleri gibi şiirlerdeki incelikleri de çocuklardan daha zor fark edecekler ama onlar da çocuk şiirleri deyip geçmesinler. Mutlaka çocuklarıyla vakit geçirmek adına okusunlar isterim." diye konuştu.

        Köseoğlu, kitabı kitabevlerinin yanı sıra internet ortamından da temin etmenin mümkün olduğunu kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa