Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - Sinop'ta gerçekleştirilen 1. Uluslararası Mutluluk Festivali'nin başarılı bir şekilde sonuçlandırıldığı ifade edildi.

        Festival Komite Sözcüsü Volkan Atılgan Emek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülke olarak teröre teslim olmadıklarını düzenledikleri bu festivalle tüm dünyaya haykırdıklarını söyledi.

        Festivalin Sinop'ta yapılmasının kentin tanıtımı açısından önemli olduğunu belirten Emek, şöyle konuştu:

        "Sinop, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından en mutlu insanların yaşadığı bir şehir olarak açıklandı. Dolaysıyla festivalin burada yapılmanın bir amacı var. Bazı vatandaşlarımız ülkede bu kadar sorun varken mutluluk festivalinin yapılmasını yadırgadılar. Oysaki ülkemize, demokrasimize karşı yapılan kanlı terör eylemlerine teslim olmadığımızı ve tam demokrasiyi savunduğumuzu bu festivalle tüm dünyaya haykırmış olduk. Umut ediyorum gelecek yıllarda Sinoplular daha güçlü bir şekilde festivale sarılacaklardır."

        Emek, festivalde yaklaşık 15 bin davetli ağırladıklarını, bu sayının bir sonraki yıl daha da artmasını arzuladıklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa