Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Evdilek Yaylası'nın turizme kazandırılması için çalışma yürüttüklerini söyledi.

        Tollu, Evdilek Yaylası'nda incelemelerde bulunduktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, doğal kaynak suyu ve yapısıyla yürüyüşçüler için de ideal parkur alanı olan yaylanın bölge turizmine kazandırılması gerektiğini belirtti.

        Toroslar'ın zirvesinde, keşfedilmeyi bekleyen bu yaylanın gerekli altyapı hizmetlerinin en kısa zamanda tamamlanacağını anlatan Tollu, şöyle konuştu:

        "Şehir merkezi ve sıfır rakımda ne yapıyorsak Toroslar'ın zirvesinde 2 bin 500 rakıma da aynı hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Erdemli Belediyesi olarak bütün noktalara yetişiyor, hizmet ediyoruz. Erdemli'nin Karaman sınırındaki son yerleşim birimi olan Evdilek Mahallemizin sadece yazları 3 ay gibi bir sezonu olmasına rağmen, özellikle buranın havasını, suyunu bilenlerin günübirlik ziyaretleri sırasında rahat etmelerini sağlamak ve temel ihtiyaçlarını belediye olarak karşılamak zorundayız. Burada gördüğümüz en öncelikli ihtiyaç tuvalet. Buraya su kaynaklarımızı da koruma adına sızdırmaz tuvaletler yapacağız. Büyükşehir Belediyemiz yolların altyapısını tamamlamış durumda."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa